| Nej dvojice z AKA | |
|
|
Nejoblíbenější pár | Hidan a Kakuzu | | 29% | [ 2 ] | Itachi a Kisame | | 0% | [ 0 ] | Deidara a Tobi | | 57% | [ 4 ] | Deidara a Sasori | | 14% | [ 1 ] | Pein a Konan | | 0% | [ 0 ] |
| Celkom hlasov : 7 | | |
|
Autor | Správa |
---|
eChoe Nováčik
Počet príspevkov : 21 Age : 33 Registration date : 11.02.2009
| Predmet: Nej dvojice z AKA Ne marec 08, 2009 9:04 pm | |
| Se to tu vůbec nehejbe.... Můj Hidan a Kakuzu a to jen kvůli Hidanovi....jak šel po Kakashim to jeho juchůůůůů...prostě kouzelnej | |
|
| |
Bartman Admin
Počet príspevkov : 27 Age : 33 Registration date : 11.12.2008
| Predmet: Re: Nej dvojice z AKA Ne marec 08, 2009 10:07 pm | |
| Moj oblubeny je Deidara a Tobi , Tobi rules, on proste v anime nema chybu | |
|
| |
eChoe Nováčik
| Predmet: Re: Nej dvojice z AKA Ne marec 08, 2009 10:27 pm | |
| V anime super...Ichibi, Nibi a já sem Tobi....momentka, která se nezapomene, ale nechápu, proč ze sebe dělá takovýho dementa (sic je to filer, ale on ho ze sebe dělá i v manze) | |
|
| |
demonnn001 Nováčik
Počet príspevkov : 16 Age : 30 Registration date : 08.03.2009
| Predmet: jjjj Ne marec 08, 2009 10:52 pm | |
| mne sa paci tobi aj ked neviem co ma pod maskou | |
|
| |
Bartman Admin
| Predmet: Re: Nej dvojice z AKA Ne marec 08, 2009 11:23 pm | |
| - eChoe napísal:
- V anime super...Ichibi, Nibi a já sem Tobi....momentka, která se nezapomene, ale nechápu, proč ze sebe dělá takovýho dementa (sic je to filer, ale on ho ze sebe dělá i v manze)
Mno, aby ho neodhalili..... ale teraz v anime si dal dole masku pred Deidarom , skoda ze ho neukazali (aj ekd je samozrejme, ze neukazali.... ) Inak Tobiho tvar je rovnakou zahadou ako to, co ma Kakashi pod maskou... Dokonca aj v Kakashi Gaiden nosi tu masku, ato ma len okolo 13-14 rokov | |
|
| |
eChoe Nováčik
| Predmet: Re: Nej dvojice z AKA Ne marec 08, 2009 11:28 pm | |
| - Bartman napísal:
- eChoe napísal:
- V anime super...Ichibi, Nibi a já sem Tobi....momentka, která se nezapomene, ale nechápu, proč ze sebe dělá takovýho dementa (sic je to filer, ale on ho ze sebe dělá i v manze)
Mno, aby ho neodhalili..... ale teraz v anime si dal dole masku pred Deidarom , skoda ze ho neukazali (aj ekd je samozrejme, ze neukazali.... ) Inak Tobiho tvar je rovnakou zahadou ako to, co ma Kakashi pod maskou... Dokonca aj v Kakashi Gaiden nosi tu masku, ato ma len okolo 13-14 rokov V anime ho neukazali, ale podle mě ani neví, jak má vipdat (to ví jen Kishimoto) tvar je jako obito a i to meno je taková přesmyčka..záhadná postavička | |
|
| |
demonnn001 Nováčik
Počet príspevkov : 16 Age : 30 Registration date : 08.03.2009
| Predmet: ????? Ne marec 08, 2009 11:31 pm | |
| nevie ci je to blbost alebo co ale niekde ukazovali ze tobi ma sharingan ako kakashi???? | |
|
| |
eChoe Nováčik
| Predmet: Re: Nej dvojice z AKA Ne marec 08, 2009 11:32 pm | |
| No dyt je to Uchiha....tak proč by neměl? Navíc jeho identita je znama, takže..... | |
|
| |
Bartman Admin
| Predmet: Re: Nej dvojice z AKA Ne marec 08, 2009 11:33 pm | |
| - eChoe napísal:
- Bartman napísal:
- eChoe napísal:
Mno, aby ho neodhalili..... ale teraz v anime si dal dole masku pred Deidarom , skoda ze ho neukazali (aj ekd je samozrejme, ze neukazali.... ) Inak Tobiho tvar je rovnakou zahadou ako to, co ma Kakashi pod maskou... Dokonca aj v Kakashi Gaiden nosi tu masku, ato ma len okolo 13-14 rokov V anime ho neukazali, ale podle mě ani neví, jak má vipdat (to ví jen Kishimoto) tvar je jako obito a i to meno je taková přesmyčka..záhadná postavička S tym Obitom fakt neviem.... Ono to nikde nieje dokazane, su to len spekulacie... ja osobne si nemyslim, aby mal jeho tvar Obito totiz skoncil dost zle... Toto dam radsej do spoilera - Spoiler:
Jediny vyznam, aby mal Madara Obitove telo by bolo to, aby proti nemu mohol (resp. nemohol) bojovat Kakashi - lenze co je s nim je fakt otazne, nevie sa ci zomrel, alebo ako.... Snad ma Kishi nesklame a necha ho zit
| |
|
| |
eChoe Nováčik
| Predmet: Re: Nej dvojice z AKA Ne marec 08, 2009 11:40 pm | |
| - Spoiler:
No Obita považuji za uzavřenou kapitolu, z toho je paštika...přiklánim se k tomu, že se Madara prostě nechal ostříhat a obelstil smrt jako Kakuzu...ale jak znám Kishimota..mé teorie prostě nevycházej tak se mám na co těšit
- Spoiler:
Ale nechápu jak může být Kage....a jak to mohl Kisame vůbec vědět...jak ho oslovil Mizukage a pak Madara, takže obitovo tělo mít nemůže, když ho vlastně Kisame poznal jako Madaru...zamotaný je to a konec | |
|
| |
Bartman Admin
| Predmet: Re: Nej dvojice z AKA Ne marec 08, 2009 11:42 pm | |
| - eChoe napísal:
- Spoiler:
No Obita považuji za uzavřenou kapitolu, z toho je paštika...přiklánim se k tomu, že se Madara prostě nechal ostříhat a obelstil smrt jako Kakuzu...ale jak znám Kishimota..mé teorie prostě nevycházej tak se mám na co těšit
- Spoiler:
Ale nechápu jak může být Kage....a jak to mohl Kisame vůbec vědět...jak ho oslovil Mizukage a pak Madara, takže obitovo tělo mít nemůže, když ho vlastně Kisame poznal jako Madaru...zamotaný je to a konec Je to absolutne neriesitelna otazka... Kishi to nejak vykuma a uplne nas prekvapi | |
|
| |
ligo2 Nováčik
Počet príspevkov : 5 Age : 30 Registration date : 09.07.2009
| Predmet: Re: Nej dvojice z AKA Št júl 09, 2009 2:34 am | |
| - demonnn001 napísal:
- mne sa paci tobi aj ked neviem co ma pod maskou
no ked je stary ak 1.hokage tak má asi zvráskavenú tvár šedivé vlasy umelý chrup a sharingan | |
|
| |
ShikamaruSenpai Nováčik
Počet príspevkov : 4 Age : 32 Bydlisko : Poprad Registration date : 17.07.2009
| Predmet: Re: Nej dvojice z AKA Pi júl 17, 2009 9:06 pm | |
| Hlasoval som za Hidana a Kakuzu asi hlavne preto, že ostatné dvojice mi niesu tak dobre známe:-) a to že boli obaja v podstate nesmrtelni tak to je tiez nieco:) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Nej dvojice z AKA | |
| |
|
| |
| Nej dvojice z AKA | |
|