Naruto forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto forum

Forum o Naruto a Naruto Shippuden

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

Nej dvojice z AKA

Goto down 
5 posters

Nejoblíbenější pár
Hidan a Kakuzu
Nej dvojice z AKA Vote_lcap29%Nej dvojice z AKA Vote_rcap
 29% [ 2 ]
Itachi a Kisame
Nej dvojice z AKA Vote_lcap0%Nej dvojice z AKA Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Deidara a Tobi
Nej dvojice z AKA Vote_lcap57%Nej dvojice z AKA Vote_rcap
 57% [ 4 ]
Deidara a Sasori
Nej dvojice z AKA Vote_lcap14%Nej dvojice z AKA Vote_rcap
 14% [ 1 ]
Pein a Konan
Nej dvojice z AKA Vote_lcap0%Nej dvojice z AKA Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Celkom hlasov : 7

AutorSpráva
eChoe
Nováčik
Nováčik
eChoe

Počet príspevkov : 21
Registration date : 11.02.2009

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: Nej dvojice z AKA   Nej dvojice z AKA Icon_minitimeNe marec 08, 2009 9:04 pm

Se to tu vůbec nehejbe....

Můj Hidan a Kakuzu a to jen kvůli Hidanovi....jak šel po Kakashim to jeho juchůůůůů...prostě kouzelnej Surprised
Návrat hore Goto down
Bartman
Admin
Admin
Bartman

Male Počet príspevkov : 27
Registration date : 11.12.2008

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nej dvojice z AKA   Nej dvojice z AKA Icon_minitimeNe marec 08, 2009 10:07 pm

Moj oblubeny je Deidara a Tobi Smile, Tobi rules, on proste v anime nema chybu lol!
Návrat hore Goto down
http://www.narutosvk.webnode.sk
eChoe
Nováčik
Nováčik
eChoe

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nej dvojice z AKA   Nej dvojice z AKA Icon_minitimeNe marec 08, 2009 10:27 pm

V anime super...Ichibi, Nibi a já sem Tobi....momentka, která se nezapomene, ale nechápu, proč ze sebe dělá takovýho dementa (sic je to filer, ale on ho ze sebe dělá i v manze)
Návrat hore Goto down
demonnn001
Nováčik
Nováčik
demonnn001

Male Počet príspevkov : 16
Registration date : 08.03.2009

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: jjjj   Nej dvojice z AKA Icon_minitimeNe marec 08, 2009 10:52 pm

mne sa paci tobi aj ked neviem co ma pod maskou
Návrat hore Goto down
Bartman
Admin
Admin
Bartman

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nej dvojice z AKA   Nej dvojice z AKA Icon_minitimeNe marec 08, 2009 11:23 pm

eChoe napísal:
V anime super...Ichibi, Nibi a já sem Tobi....momentka, která se nezapomene, ale nechápu, proč ze sebe dělá takovýho dementa (sic je to filer, ale on ho ze sebe dělá i v manze)

Mno, aby ho neodhalili..... ale teraz v anime si dal dole masku pred Deidarom Very Happy, skoda ze ho neukazali (aj ekd je samozrejme, ze neukazali.... Smile)
Inak Tobiho tvar je rovnakou zahadou ako to, co ma Kakashi pod maskou... Very Happy Dokonca aj v Kakashi Gaiden nosi tu masku, ato ma len okolo 13-14 rokov Very Happy
Návrat hore Goto down
eChoe
Nováčik
Nováčik
eChoe

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nej dvojice z AKA   Nej dvojice z AKA Icon_minitimeNe marec 08, 2009 11:28 pm

Bartman napísal:
eChoe napísal:

Mno, aby ho neodhalili..... ale teraz v anime si dal dole masku pred Deidarom Very Happy, skoda ze ho neukazali (aj ekd je samozrejme, ze neukazali.... Smile)
Inak Tobiho tvar je rovnakou zahadou ako to, co ma Kakashi pod maskou... Very Happy Dokonca aj v Kakashi Gaiden nosi tu masku, ato ma len okolo 13-14 rokov Very Happy

V anime ho neukazali, ale podle mě ani neví, jak má vipdat (to ví jen Kishimoto) Smile tvar je jako obito a i to meno je taková přesmyčka..záhadná postavička Surprised
Návrat hore Goto down
demonnn001
Nováčik
Nováčik
demonnn001

Male Počet príspevkov : 16
Registration date : 08.03.2009

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: ?????   Nej dvojice z AKA Icon_minitimeNe marec 08, 2009 11:31 pm

nevie ci je to blbost alebo co ale niekde ukazovali ze tobi ma sharingan ako kakashi????
Návrat hore Goto down
eChoe
Nováčik
Nováčik
eChoe

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nej dvojice z AKA   Nej dvojice z AKA Icon_minitimeNe marec 08, 2009 11:32 pm

No dyt je to Uchiha....tak proč by neměl? Wink

Navíc jeho identita je znama, takže.....
Návrat hore Goto down
Bartman
Admin
Admin
Bartman

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nej dvojice z AKA   Nej dvojice z AKA Icon_minitimeNe marec 08, 2009 11:33 pm

eChoe napísal:
Bartman napísal:
eChoe napísal:

V anime ho neukazali, ale podle mě ani neví, jak má vipdat (to ví jen Kishimoto) Smile tvar je jako obito a i to meno je taková přesmyčka..záhadná postavička Surprised

S tym Obitom fakt neviem.... Ono to nikde nieje dokazane, su to len spekulacie... ja osobne si nemyslim, aby mal jeho tvar Smile Obito totiz skoncil dost zle...

Toto dam radsej do spoilera
Spoiler:
Návrat hore Goto down
eChoe
Nováčik
Nováčik
eChoe

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nej dvojice z AKA   Nej dvojice z AKA Icon_minitimeNe marec 08, 2009 11:40 pm

Spoiler:

Spoiler:
Very Happy
Návrat hore Goto down
Bartman
Admin
Admin
Bartman

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nej dvojice z AKA   Nej dvojice z AKA Icon_minitimeNe marec 08, 2009 11:42 pm

eChoe napísal:
Spoiler:

Spoiler:
Very Happy

Je to absolutne neriesitelna otazka... Very Happy Kishi to nejak vykuma a uplne nas prekvapi Smile alien
Návrat hore Goto down
ligo2
Nováčik
Nováčik
ligo2

Male Počet príspevkov : 5
Registration date : 09.07.2009

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nej dvojice z AKA   Nej dvojice z AKA Icon_minitimeŠt júl 09, 2009 2:34 am

demonnn001 napísal:
mne sa paci tobi aj ked neviem co ma pod maskou
no ked je stary ak 1.hokage tak má asi zvráskavenú tvár šedivé vlasy umelý chrup a sharingan
Návrat hore Goto down
ShikamaruSenpai
Nováčik
Nováčik
ShikamaruSenpai

Male Počet príspevkov : 4
Registration date : 17.07.2009

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nej dvojice z AKA   Nej dvojice z AKA Icon_minitimePi júl 17, 2009 9:06 pm

Hlasoval som za Hidana a Kakuzu asi hlavne preto, že ostatné dvojice mi niesu tak dobre známe:-) a to že boli obaja v podstate nesmrtelni tak to je tiez nieco:)
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Nej dvojice z AKA Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nej dvojice z AKA   Nej dvojice z AKA Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Nej dvojice z AKA
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Naruto forum :: Naruto :: Postavy-
Prejdi na: